Team

Het CREACTIVE KIDS team

Met trots stellen wij ons even voor!

Sandra Klein

Directeur / Eigenaar

Ik ben Sandra Klein, eigenaar van CreActive Kids. Ik heb HBO‐Verpleegkunde gestudeerd en later ook nog Gezondheidswetenschappen. Na enkele jaren als leidinggevende in de zorg heb ik “het roer omgegooid” en ben iets totaal nieuws gaan doen, namelijk een kinderopvang starten. Vanuit de overtuiging dat de organisatie van kinderopvang ook anders zou moeten kunnen dan op dat moment misschien gangbaar was, ben ik op 1 mei 2013 van start gegaan. Ik ben heel blij met alle medewerkers die elke dag opnieuw weer hun beste beentje voorzetten om er een leuke dag voor de kinderen van te maken! In mijn (spaarzame) vrije tijd doe ik aan hardlopen, lees ik graag of probeer nieuwe recepten uit.

Andrea Brendel

administratief medewerker

Mijn naam is Andrea Brendel. Nadat de lessen op school zijn begonnen werk ik iedere morgen 2 uurtjes bij Creactive Kids als administratief medewerkster. Mijn passie ligt in de organisatie en zo ben ik onder andere ook de persoon die ouders het contract stuurt van hun kind(eren) en achter het beeldscherm alles bijhoudt.

Chantal Heuts

Financieel administratief medewerker

Mijn naam is Chantal Heuts. Ik ben werkzaam op kantoor als administratief medewerker. In 2012 heb ik mijn opleiding afgerond als Financieel Administratief Medewerker. In 2017 ben ik begonnen bij Creactive Kids, hier verzorg ik verschillende administratieve taken. Ik zit regelmatig op kantoor, hier kunnen jullie mij vinden.

Simone Counotte

Pedagogisch coach

Mijn naam is Simone Counotte, ik ben werkzaam als pedagogisch coach en beleidsmedewerker voor CreActive Kids sinds 2018. Als coach geef ik advies en begeleiding en zorg ik voor scholing voor alle pedagogisch medewerkers. Om samen met het team de pedagogische kwaliteit steeds te verbeteren/ versterken. Als pedagogisch beleidsmedewerker help ik mee aan de voorbereiding en uitvoering van het pedagogisch beleid en vertaal dit naar concrete activiteiten. Daarnaast coördineer ik de zorg omtrent de kinderen en ben ik stagecoördinator. Kinderen helpen groeien en bloeien zodat ze hun eigen persoonlijkheid kunnen ontwikkelen en hun eigen talenten kunnen ontdekken; dit is voor mij de inspiratiebron in mijn manier van werken. Scholing: Kleuterleidster, onderwijzer, certificaat “speelplezier”, opvoedcoach, pedagogisch coach.

Nathalie Bekker

RELATIEBEHEER

Sinds januari 2015 ben ik al werkzaam bij CreActive Kids, eerst op de groepen als Pedagogisch Medewerkster en sinds oktober 2019 als Relatiebeheer Medewerkster. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor een groot deel van de fotografie op de groepen, de verwerking hiervan in BitCare en op social media, de maandelijkse nieuwsbrief en de website. Uiteraard zullen er meerdere zaken zijn die ik op mijn rekening neem maar dit is een beknopte versie van wat ik momenteel voor CreActive Kids mag betekenen. Ik ben blij dat ik na al die jaren nog steeds deel mag uitmaken van het team en hoop in de toekomst nog veel te mogen betekenen.

Liv Hellebrand

Pedagogisch Medewerker

.

Sawin Sherwani

Pedagogisch Medewerker

Hoi ik ben Sawin Sherwani.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen.
Ik woon in Heerlen.
Sinds november 2021 ben ik werkzaam hier bij Creative Kids.Ik werk met veel plezier met de kinderen dat is ook de reden dat ik bij de kinderopvang wilde werken.Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich hier ontwikkelen. Het is ook belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen.Ik zie dat de kinderen zich op hun gemak voelen doordat ze hier ontspannen zijn.

Jill Moonen

Pedagogisch Medewerker

Creatief en Actief, daaruit bestaat de naam CreActive Kids. En wat is er nu heerlijker voor de kinderen om naast de schoolse lessen zoals taal en rekenen zich verder te kunnen ontwikkelen door creatief en actief bezig te zijn. De kinderen geven mij energie en dat hoop ik ook uit te stralen op de werkvloer! Naast mijn diploma als Pedagogisch Medewerker ben ik ook in het bezit van het diploma ‘Gymnastiek leidster voor peuters en kleuters’. Nadat ik een tijdje het werken bij de peuterspeelzaal gecombineerd heb met het werken op BSO de Mowgli’s, heb ik sinds dit jaar de keuze gemaakt alleen nog maar voor CreActive Kids te gaan werken. Ik zal gaan ondersteunen bij de motorische ontwikkeling van de kinderen. Naast mijn functie als ‘Pedagogisch Medewerker’, mag ik – nadat ik mijn scholing heb afgerond- de functie als ‘Preventiemedewerker’ gaan vervullen voor het hele bedrijf.

Brenda Bulles

Pedagogisch Medewerker

Ik ben Brenda Bulles. Sinds 16-02 2020 ben ik werkzaam bij Creactive kids. In 1997 heb ik mijn opleiding Leidster Kindercentra in Heerlen met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik twee jaar praktijkervaring opgedaan bij Kindercentrum Oei ik groei hier in Vaals. Door een tekort aan banen binnen de kinderopvang destijds, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als assistent filiaalleidster in een mode zaak. Door een faillissement moest ik toch weer gaan nadenken over wat ik nu het liefste wilde gaan doen. Die keuze was snel gemaakt want mijn hart ging altijd naar de kinderen uit. Ik vind het heel erg leuk om kinderen spelenderwijs en positief in hun ontwikkeling te stimuleren. In mijn vrije tijd lees ik graag en creatief bezig zijn vind ik ook heel leuk.

Laura Schmets

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Laura Schmets en ben sinds 1 mei 2013 werkzaam bij Creactive Kids in Vaals. In juli 2003 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en kon ik gelijk starten met werken in de kinderopvang. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken , is de band die je opbouwt met de kinderen. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waar het kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Marielle Kicken

Pedagogisch Medewerker

Ik ben Marielle Kicken, 38 jaar en werkzaam bij Creactive kids vanaf juni ’14. Ik heb de opleiding als verzorgende-IG gedaan en van daaruit heb ik ruim 7 jaar in de kraamzorg gewerkt. Om zelf wat meer vaste werktijden te krijgen ben ik in de kinderopvang gaan werken. In eerste instantie in Roermond waar ik na 7 jaar daar met veel plezier gewerkt te hebben iets dichter bij huis kon beginnen en wel bij Creactive kids. Hier werk ik nu met veel plezier op de peutergroep. Heerlijk om elke dag weer de vrolijke kinderen om me heen te hebben, elke dag is anders. Fijn om de kinderen een leuke dag te mogen bezorgen en de ouders rustig kunnen gaan werken.

Denise Voncken

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Denise en ik ben werkzaam sinds 2020.
Ik heb de opleiding Onderwijsassistente gedaan en daarna begonnen als gastouder.
Op maandag werk ik nog als gastouder en ik ben blij dat ik dat met deze baan kan combineren.
Het leukste aan het werken bij de kinderopvang vind ik, dat je de kinderen kunt begeleiden bij hun ontwikkeling en dat je ze daar in ziet groeien. En dat je samen met de kids er een gezellige dag van maakt.

Ilona Mullenders

Pedagogisch Medewerker

Ik heb met veel plezier 11 jaar op de peuterspeelzaal in Vaals gewerkt. Ik heb 1,5 jaar geleden de stap genomen en ben aan een nieuwe uitdaging begonnen bij Creactivekids. Ik werk ¾ dagdelen in de babygroep, waar ik met veel plezier werk/speel. Naast het werken hou ik veel van leuke dingen doen met mijn gezin. Ik ga graag uit eten, naar de bioscoop, maar ook gaan we zo vaak mogelijk naar Oostenrijk. Ik hou van lezen, knutselen of gewoon een leuke serie kijken op tv.

Romy Senden

Pedagogisch Medewerker

Beste ouders, Ik zal me even voorstellen. Sommige van jullie zullen mij vast nog kennen! Ik ben Romy Senden en ben 20 jaar. Momenteel woon ik in Kerkrade. Een aantal hobby’s van mij zijn: – oppassen – Lezen – Wandelen – Kaarten maken – Trompet spelen Ik kan niet wachten om met jullie kinderen te gaan werken! Hopelijk tot snel!

Karlijn Sanders

Pedagogisch Medewerker

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Karlijn Sanders en sinds oktober 2021 werkzaam bij Creactive Kids. Ik werk voornamelijk bij de babygroep en op de BSO. Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring in de kinderopvang en die ik heb opgedaan als invaller in Maastricht en Heerlen.
Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht maar ben nu woonachtig in Heerlen, samen met mijn vriend. Verder ben ik in mijn vrije tijd vrijwilliger bij een Scoutinggroep in Maastricht. Voorheen elke zaterdag, maar momenteel niet meer.

Sanne Peters

Pedagogisch Medewerker

Ik ben Sanne Peters. Heel veel jaren ben ik al werkzaam in de kinderopvang. Ik ben begonnen in 2011 bij de Tovertuin in de flexpoule . Ik heb op zowel de babygroepen, de buitenschoolse opvang en bij de peuters heb gewerkt. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij CreActive Kids als pedagogisch medewerker bij de peutergroep. Het leukste aan ons werk zijn de kinderen, hun zorgen ervoor dat elke dag nooit hetzelfde en ik met veel plezier kom werken.

Selina Rollinger

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Selina en ik ben werkzaam bij Creactive kids sinds 2018 vooral op de Bso 7 plus ” De apenkoppen”. Ik heb ervaring opgedaan in gewoon en speciaal onderwijs, gewerkt op een internationale school en met kids korter dan 25 weken in nederland. Mijn hart zal altijd uitgaan naar de zorg en welzijn van ieder apart kind en doe dit werk ook met veel plezier!

Pedagogisch Medewerker