Creactive Kids

 Ons team

Sandra Klein, Directeur/eigenaar

Sandra Klein, Directeur/eigenaar

Positie Directeur/eigenaar

Over Ik ben Sandra Klein, eigenaar van CreActive Kids. Ik heb HBO‐Verpleegkunde gestudeerd en later ook nog Gezondheidswetenschappen. Na enkele jaren als leidinggevende in de zorg heb ik “het roer omgegooid” en ben iets totaal nieuws gaan doen, namelijk een kinderopvang starten. Vanuit de overtuiging dat de organisatie van kinderopvang ook anders zou moeten kunnen dan op dat moment misschien gangbaar was, ben ik op 1 mei 2013 van start gegaan. Ik ben heel blij met alle medewerkers die elke dag opnieuw weer hun beste beentje voorzetten om er een leuke dag voor de kinderen van te maken! In mijn (spaarzame) vrije tijd doe ik aan hardlopen, lees ik graag of probeer nieuwe recepten uit.

Andrea Brendel, Administratief mdw

Andrea Brendel, Administratief mdw

Positie Administratief mdw

Over Mijn naam is Andrea en ik ben 39 jaar oud.Nadat de lessen op school zijn begonnen werk ik iedere morgen 2 uurtjes bij Creactive Kids als administratief medewerkster. Mijn passie ligt in de organisatie en zo ben ik onder andere ook de persoon die ouders het contract stuurt van hun kinderen en achter het beeldscherm alles bijhoudt.

Chantal Heuts, Financieel Admin mdw.

Chantal Heuts, Financieel Admin mdw.

Positie Financieel Admin mdw.

Over Mijn naam is Chantal Heuts. Ik ben werkzaam op kantoor als administratief medewerker. In 2012 heb ik mijn opleiding afgerond als Financieel Administratief Medewerker. In 2017 ben ik begonnen bij Creactive Kids, hier verzorg ik verschillende administratieve taken. Ik zit regelmatig op kantoor, hier kunnen jullie mij vinden.

Simone Counotte, Pedagogisch coach

Simone Counotte, Pedagogisch coach

Positie Pedagogisch coach

Over Mijn naam is Simone Counotte, ik ben werkzaam als pedagogisch coach en beleidsmedewerker voor CreActive Kids sinds 2018. Als coach geef ik advies en begeleiding en zorg ik voor scholing voor alle pedagogisch medewerkers. Om samen met het team de pedagogische kwaliteit steeds te verbeteren/ versterken. Als pedagogisch beleidsmedewerker help ik mee aan de voorbereiding en uitvoering van het pedagogisch beleid en vertaal dit naar concrete activiteiten. Daarnaast coördineer ik de zorg omtrent de kinderen en ben ik stagecoördinator. Kinderen helpen groeien en bloeien zodat ze hun eigen persoonlijkheid kunnen ontwikkelen en hun eigen talenten kunnen ontdekken; dit is voor mij de inspiratiebron in mijn manier van werken. Scholing: Kleuterleidster, onderwijzer, certificaat “speelplezier”, opvoedcoach, pedagogisch coach.

Talitha Geerards, Assistent

Talitha Geerards, Assistent

Positie Assistent leidinggevende

Over Mijn naam is Talitha Geerards ik ben in 2016 afgestuurd als Social Worker in de richting van sociaal pedagogisch hulpverlener aan hogeschool Zuyd. Ik ben na mijn studie terecht gekomen bij Creactive Kids als flexibele kracht. Ik heb ervaring opgedaan bij alle groepen, maar vond toch de meeste passie bij de kinderen van de BSO. Vooral de kinderen een vertrouwd gevoel met ook de nodige humor bieden na school, vond ik een leuke uitdaging. In 2018 ben ik assistent leidinggevende van de BSO geworden. Bij deze functie heb ik mijzelf nog verder kunnen uitdagen en ontwikkelen. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik vanaf januari 2020 alleen nog werkzaam als leidinggevende en niet meer als pedagogisch medewerker op de groepen.

Nathalie Bekker, Relatiebeheer

Nathalie Bekker, Relatiebeheer

Positie Relatiebeheer

Over Sinds januari 2015 ben ik al werkzaam bij CreActive Kids, eerst op de groepen als Pedagogisch Medewerkster en sinds oktober 2019 als Relatiebeheer Medewerkster. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor een groot deel van de fotografie op de groepen, de verwerking hiervan in BitCare en op social media, de maandelijkse nieuwsbrief en de website. Uiteraard zullen er meerdere zaken zijn die ik op mijn rekening neem maar dit is een beknopte versie van wat ik momenteel voor CreActive Kids mag betekenen. Ik ben blij dat ik na al die jaren nog steeds deel mag uitmaken van het team en hoop in de toekomst nog veel te mogen betekenen.

Bart Peters, Pedagogisch medewerker

Bart Peters, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik ben Bart Peters en ik werk sinds 2004 in de kinderopvang en ben sinds de opening van CreActive Kids in 2013 hier werkzaam. Voorheen in Vaals, hier combineerde ik de babygroep met de Buitenschoolse opvang maar momenteel werkzaam bij de allerjongste in Lemiers waar ik met veel plezier werk met de kinderen en de collega's om me heen. Buiten werk druk bezig met mijn gezin. Voor de rest lees ik graag, in het weekend weg met het gezin en in de avond uren game ik nog geregeld, hiermee omarm ik mijn innerlijke kind en dit houdt mij jong van geest.

Brenda Bulles, Pedagogisch medewerker

Brenda Bulles, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik ben Brenda Bulles. Sinds 16-02 2020 ben ik werkzaam bij Creactive kids. In 1997 heb ik mijn opleiding Leidster Kindercentra in Heerlen met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik twee jaar praktijkervaring opgedaan bij Kindercentrum Oei ik groei hier in Vaals. Door een tekort aan banen binnen de kinderopvang destijds, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als assistent filiaalleidster in een mode zaak. Door een faillissement moest ik toch weer gaan nadenken over wat ik nu het liefste wilde gaan doen. Die keuze was snel gemaakt want mijn hart ging altijd naar de kinderen uit. Ik vind het heel erg leuk om kinderen spelenderwijs en positief in hun ontwikkeling te stimuleren. In mijn vrije tijd lees ik graag en creatief bezig zijn vind ik ook heel leuk.

Ilona Mullenders, Pedagogisch medewerker

Ilona Mullenders, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik heb met veel plezier 11 jaar op de peuterspeelzaal in Vaals gewerkt. Ik heb 1,5 jaar geleden de stap genomen en ben aan een nieuwe uitdaging begonnen bij Creactivekids. Ik werk ¾ dagdelen in de babygroep, waar ik met veel plezier werk/speel. Naast het werken hou ik veel van leuke dingen doen met mijn gezin. Ik ga graag uit eten, naar de bioscoop, maar ook gaan we zo vaak mogelijk naar Oostenrijk. Ik hou van lezen, knutselen of gewoon een leuke serie kijken op tv.

Jill Moonen, Pedagogisch medewerker

Jill Moonen, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Creatief en Actief, daaruit bestaat de naam CreActive Kids. En wat is er nu heerlijker voor de kinderen om naast de schoolse lessen zoals taal en rekenen zich verder te kunnen ontwikkelen door creatief en actief bezig te zijn. De kinderen geven mij energie en dat hoop ik ook uit te stralen op de werkvloer! Naast mijn diploma als Pedagogisch Medewerker ben ik ook in het bezit van het diploma ‘Gymnastiek leidster voor peuters en kleuters’. Nadat ik een tijdje het werken bij de peuterspeelzaal gecombineerd heb met het werken op BSO de Mowgli’s, heb ik sinds dit jaar de keuze gemaakt alleen nog maar voor CreActive Kids te gaan werken. Ik zal gaan ondersteunen bij de motorische ontwikkeling van de kinderen. Naast mijn functie als ‘Pedagogisch Medewerker’, mag ik – nadat ik mijn scholing heb afgerond- de functie als ‘Preventiemedewerker’ gaan vervullen voor het hele bedrijf.

Laura Schmets, Pedagogisch medewerker

Laura Schmets, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Mijn naam is Laura Schmets en ben sinds 1 mei 2013 werkzaam bij Creactive Kids in Vaals. In juli 2003 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en kon ik gelijk starten met werken in de kinderopvang. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken , is de band die je opbouwt met de kinderen. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waar het kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Marielle Kicken, Pedagogisch medewerker

Marielle Kicken, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik ben Marielle Kicken, 38 jaar en werkzaam bij Creactive kids vanaf juni ’14. Ik heb de opleiding als verzorgende-IG gedaan en van daaruit heb ik ruim 7 jaar in de kraamzorg gewerkt. Om zelf wat meer vaste werktijden te krijgen ben ik in de kinderopvang gaan werken. In eerste instantie in Roermond waar ik na 7 jaar daar met veel plezier gewerkt te hebben iets dichter bij huis kon beginnen en wel bij Creactive kids. Hier werk ik nu met veel plezier op de peutergroep. Heerlijk om elke dag weer de vrolijke kinderen om me heen te hebben, elke dag is anders. Fijn om de kinderen een leuke dag te mogen bezorgen en de ouders rustig kunnen gaan werken.

Maroula Vrencken, Pedagogisch medewerker

Maroula Vrencken, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Mijn naam is Maroula Vrencken en ik ben 26 jaar. Ik werk op dit moment al bijna 4 jaar bij Creactive Kids, waar ik nu als vaste medewerker op de babygroep fungeer. Van jongs af aan heb ik altijd al met kinderen willen werken. Ik kan er ontzettend van genieten om elke dag weer die vrolijke gezichtjes te zien en ze te zien ontwikkelen, ieder op zijn of haar tempo. Hier haal ik veel voldoening uit!

Saida Oukicha, Pedagogisch medewerker

Saida Oukicha, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik zal mezelf kort voorstellen aan de bezoekers van de website van Creactive Kids. Mijn naam is Saida en ik heb social pedagogisch werk gestudeerd. Via een uitzendbureau ben ik begonnen met werken op verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Creaktive kids, hier ben ik blijven hangen. Zelf heb ik ervoor gekozen om flexibel inzetbaar te zijn voor alle groepen. Het geeft mij een voldoening om met verschillende doelgroepen te werken. Werken met kinderen is mijn passie en het geeft mij zoveel positieve energie. Daarom geniet ik er enorm van!

Sanne Peters, Pedagogisch medewerker

Sanne Peters, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik ben Sanne Peters. Heel veel jaren ben ik al werkzaam in de kinderopvang. Ik ben begonnen in 2011 bij de Tovertuin in de flexpoule . Ik heb op zowel de babygroepen, de buitenschoolse opvang en bij de peuters heb gewerkt. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij CreActive Kids als pedagogisch medewerker bij de peutergroep. Het leukste aan ons werk zijn de kinderen, hun zorgen ervoor dat elke dag nooit hetzelfde en ik met veel plezier kom werken.

Sarah Franssen, Pedagogisch medewerker

Sarah Franssen, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over In 2000 ben ik begonnen met de opleiding SPW waar ik 4 jaar later op niveau 4 afstudeerde. Voor mij was het een makkelijke keuze, omdat ik graag met mensen/kinderen wilde gaan werken. Zo solliciteerde ik bij MIK en heb daar 12,5 jaar met veel plezier gewerkt. Maar nu werd het tijd voor iets nieuws en heb ik gesolliciteerd bij CreActive Kids waar ik vanaf december 2018 werkzaam ben. ik vind het heerlijk die vrolijke en stralende gezichtjes van alle kinderen te zien. Ik ben heel enthousiast in mijn werk en wil dit graag doorgeven aan de kinderen. ik vind het heel belangrijk dat ouders maar vooral ook kinderen zich op hun gemak voelen. Veiligheid en geborgenheid staan daarom bij mij voorop.

Selina Rollinger, Pedagogisch medewerker

Selina Rollinger, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Mijn naam is Selina en ik ben werkzaam bij Creactive kids sinds 2018 vooral op de Bso 7 plus " De apenkoppen". Ik heb ervaring opgedaan in gewoon en speciaal onderwijs, gewerkt op een internationale school en met kids korter dan 25 weken in nederland. Mijn hart zal altijd uitgaan naar de zorg en welzijn van ieder apart kind en doe dit werk ook met veel plezier!

Denise Voncken, Pedagogisch medewerker

Denise Voncken, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik heb de opleiding Onderwijsassistente gedaan en daarna begonnen als gastouder. Via een uitzendbureau heb ik op verschillende locaties gewerkt bij peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buiten schoolse opvang. Op maandag werk ik nog als gastouder en ik ben blij dat ik dat met deze baan kan combineren. Het leukste aan het werken bij de kinderopvang vind ik, dat je de kinderen kunt begeleiden bij hun ontwikkeling en dat je ze daar in ziet groeien.

Vivian Wierts, Pedagogisch medewerker

Vivian Wierts, Pedagogisch medewerker

Positie Pedagogisch medewerker

Over Ik ben Vivian Pelzer en ben 27 jaar. Ik werk al 5 jaar met veel plezier bij CreActive Kids. Met kinderen werken is mijn passie. Ik ben vooral te zien op de babygroep in Lemiers. Alhoewel kinderen van alle leeftijden erg leuk en uitdagend zijn om mee te werken! Ik hoop nog heel wat jaren werkzaam te zijn bij deze lieve kinderen, zodat we samen nog veel avonturen kunnen beleven.