Creactive Kids

 


CREACTIVE KIDS – VAALS

CreActive Kids kinderopvang Vaals is een flexibele kinderopvang met een buitenschoolse opvang. Bij ons weet u zeker dat uw kind in goede handen is. Ons team van ervaren medewerkers staat elke dag vol enthousiasme klaar om uw kinderen een aangenaam verblijf te bieden.


WAAROM KIEZEN VOOR CREACTIVE KIDS KINDEROPVANG?


 • UURTARIEF

  Wij werken met uurtarief. In 2022 bedraagt het uurtarief voor het kinderdagverblijf € 9,25. Het uurtarief voor de buitenschoolse opvang bedraagt € 7,50. Er gelden geen andere tarieven voor bijvoorbeeld extra in te zetten uren of flexibel benodigde uren. U geeft aan hoeveel weken of uren opvang per jaar u nodig denkt te hebben. Op basis hiervan berekenen wij uw gemiddeld maandbedrag. Een keer extra of langer opvang nodig? Als er plaats is, kan uw kind gewoon komen. De extra uren worden achteraf in rekening gebracht.

 • FLEXIBEL

  De opvangmogelijkheden zijn uitermate flexibel, u geeft zelf aan hoe laat u uw kind wilt komen brengen en weer ophalen. Opvang is mogelijk tussen 07.00u en 19.00u.

 • BIJKOMSTIG VOORDEEL

  Onze peutergroep draait 5 dagen per week met de VVE-methode Speelplezier. U kunt uw kind voor de peutergroep aanmelden op de dagen waarop het u uitkomt. Bijkomstig voordeel is dat de uren op onze peutergroep in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Hierdoor is de netto-uurprijs soms wel tot 2/3 minder.

 • BUITENSCHOOLSE OPVANG

  Wij hebben een aparte BSO (buitenschoolse opvang) voor kinderen onder de 8 jaar en voor kinderen ouder dan 8. Hierdoor kunnen wij nog beter een op de leeftijd afgestemd activiteitenprogramma aanbieden

 • ACTIVITEITENAANBOD

  Kinderen hebben een stem bij de invulling van het activiteitenaanbod;

 • SAMENWERKING

  Wij zijn gevestigd in de Brede School “Tamboerijn” te Vaals. Wij werken samen met peuterspeelzaal Ukkepuk, basisschool de Robbedoes, basisschool de Kleine Wereld en het consultatiebureau van Envida uit Vaals. Tevens maken wij gebruik van de diensten van de binnen de Brede School werkzame logopedisten en kinderfysiotherapie.


 

GEZOND ETEN EN LEKKER BEWEGEN VINDEN WIJ HEEL BELANGRIJK!

Daarom verstrekken wij alleen nog water (al dan niet voorzien van fruit of een kruid zoals munt) als drank. Elke dag fruit is vanzelfsprekend en bij de lunch staat zelfgemaakte soep op het menu. Ook zijn we veel buiten te vinden of in de gymzaal. Onze verblijfsruimtes zijn huiselijk ingericht en ons team is elke dag opnieuw heel enthousiast om de kinderen een aangenaam verblijf bij ons te bieden!

U bent van harte uitgenodigd om een keer vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Tot gauw?